Pratite nas:

Kristijan Mitrečić – dobro nam došao!

Nakon uzbudljive sezone, čekaju nas i takvi novi počeci. Ivan Zubić trenirao je naše dečke posljednje dvije sezone. Od srca mu se zahvaljujemo na trudu i angažmanu. Ponosimo se reći da je baš on bio trener Mladosti – odličan motivator i ambasador dobre discipline.

“Još jednom hvala puno svima u klubu na prilici i najvjernijim navijačima na podršci.

Iskreno i od srca želim Mladosti puno sreće i uspjeha u svim kategorijama te da se klub razvija na tom putu kojim smo zajedno krenuli.” – oglašava se Zubić

Vodstvo Mladosti nadolazeće sezone imat će Kristijan Mitrečić. Prošle je sezone vodio Slogu iz Konjščine uz puno uspjeha.

Magistar kineziologije i trener nogometa s nacionalnom PRO licencom. Trenutno u završnoj fazi s doktorskim studijem na Kineziolškom fakultetu u Zagrebu. 

“Došao sam u klub s velikim ambicijama. Ciljevi za predstojeću sezonu postavljeni su jako visoko. Čeka nas mnogo posla kako bi ih ostvarili.” – poručuje Mitrečić.

Također, prvi pomoćnik bit će mu naš Stjepan Poljak, u dvije bitne uloge – igrač i pomoćni trener.

“Puno mi znači što će mi pomoćnik biti Stjepan Poljak, njegovo iskustvo je neprocjenjivo. Odličan nogometaš, odlična osoba. Mislim da ću ga i jedan dio utakmica koristiti kao igrača” – otkriva nam Mitrečić.

Mladost nastavlja velikih apetita, Uprava računa na plasman u višu ligu. Za igrače Mladosti uz pojačanje i disciplinu to je vrlo moguće, a prije svega treba razvijati dobru strategiju i dobru “kemiju”.

Nastavno na kvalitetno pojačanje, naši su juniori prvaci županije te se nekoliko naših juniora planira priključiti. Prozivka je zakazana 18. srpnja.

Iščekujemo nove pobjede, samo #zaMladost!

Podijeli: