Pratite nas:

Godišnje ulaznice za sezonu 2022/2023

Voliš zabočki nogomet?

Uz godišnju ulaznicu budi podrška Mladosti na svakoj utakmici kroz cijelu sezonu! Osiguraj svoje mjesto na tribini i pokaži kak Zabok navija!

Donosimo detalje o godišnjim ulaznicama za sezonu 2022/2023.

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na Zaseki za 4. HNL Središte i za CUP Zagorje. Osim što godišnja ulaznica omogućava ulaz na svaku domaću utakmicu Mladosti u novoj sezoni, povoljnije je od kupnje pojedinačnih ulaznica kroz sezonu. 

Cijene godišnjih ulaznica

Dok cijene u Hrvatskoj rastu, podršku možete pokazati godišnjom kartom koja i dalje ostaje 250kn.

Što dobivam sa članstvom?

– člansku iskaznicu,

– navijačku kapu i majicu NK Mladosti,

– ulaz na utakmice 4. HNL Središte i CUP-a Zagorje

– navedene popuste i pogodnosti

10% popusta u Ljekarnama Zubić i specijaliziranim prodavaonicama Flora Zubić, 10% popusta u Limač shopu (Zivtov trg 8), 10% popusta u automehaničarskoj radioni Juraj Tisanić (Tisanić Jarek 42), 5% popusta u svim prodavaonicama u Zaboku i Sv. Križu Začretju, 5% popusta u restoranu Zaboky, te 10% popusta u obrtu za zavarivanje Očić (Martinišće 50).

Kako se učlaniti?

Učlaniti se ili produžiti članstvo možete u prostorijama kluba (Zaseka) utorkom, četvrtkom i petkom od 09:00 do 11:00 h i od 17:00 do 19:00 h ili slanjem popunjene pristupnice i potvrde o uplati putem pošte.

Za učlanjenje pripremite:

– pravilno popunjenu i potpisanu pristupnicu,

– Privolu za obradu osobnih podataka koju je potrebno preuzeti, ispuniti i potpisati samo ako član želi ostaviti neki od dodatnih podataka koji nisu zakonom propisani (broj telefona, e-mail i slika) i u slučaju kada se Pristupnica podnosi za maloljetnu osobu,

– potvrdu o uplati članarine

– osobni identifikacijski broj

Kada se mogu učlaniti?

Svi zainteresirani mogu se učlaniti ili produžiti članstvo u prostorijama kluba utorkom, četvrtkom i petkom od 9:00 do 11:00 h i od 17:00 do 19:00 h. Imate i mogućnost slanja popunjene pristupnice i potvrde o uplati putem pošte.

Kaj čekaš? Vidimo se na tribinama!

Podijeli: