Pratite nas:

Naši dečki dobivaju novog trenera! 

Nakon sporazumnog raskida suradnje sa trenerom Stjepanom Poljakom, na mjesto trenera dolazi Drago Bartolić.

Prvi nogometni dani

Ova odluka zasigurno je ispravna, uzeći u obzir da je iza Bartolića duga i uspješna karijera.

Profesor kineziologije i trener s nacionalnom PRO licencom, Drago Bartolić, svoje je prve nogometne korake napravio u Mihovljanu

U mlađim dobnim kategorijama igrao je za NK Rudar Mihovljan, a osim njega prošao je i kroz NK Gaj Mače, NK Ivančica, NK Schiedel Novi Golubovec i NK Zagorec Krapina. 

U omladinskom pogonu Tondacha proveo je dio svojih radnih dana, a čak je 4 godine radio u omladinskoj školi NK Zagorca iz Krapine gdje je bio i voditelj škole. 

Uspjeh za uspjehom

U ulozi trenera našao se više puta. Tako je trenirao seniorsku momčad NK Oštrc iz Zlatara koju je uveo u 1. ŽNL te igrao 1/16 hrvatskog nogometnog kupa protiv NK Dinamo Zagreb. Taj uspjeh bio je najveći u povijesti kluba. 

Donedavno je radio na poziciji trenera još jednog zagorskog predstavnika u 4. NL središte skupina A, Tondach iz Bedekovčine

Kao trener momčadi u Bedekovčini ostvario je brojne uspjehe, kao što je činjenica da NK Tondach nije bio poražen sve donedavno, još od 27. studenog 2021. godine. Na proljeće 2022. godine NK Tondach imao je najbolji učinak u ligi, dohvativši četvrto mjesto što je veliki uspjeh kako za momčad tako i za Bartolića. 

Što nosi budućnost

Bartoliću će biti najvažnija zadaća u NK Mladost napraviti selekciju za slijedeću sezonu i napasti sam vrh ljestvice.

Veselimo se novoj dinamici koju će sa sobom donijeti novi trener kojemu želimo puno sreće, strpljenja i uspjeha: Dobrodošao u tim, Drago!

Podijeli: